Tuotealueet

Toimitamme liikkuvia ja kiinteitä koneita sekä järjestelmäratkaisuja nykyaikaiseen materiaalinkäsittelyyn, purkamiseen, kierrätykseen ja jätehuoltoon. Työskentelemme eräiden markkinoiden vahvimpien tuotemerkkien kanssa:

Doppstadt, jolla on tehokkaat murskaimet ja seulat.

Zemmlerin rumpuseulat kaksoisseulalla.

Sennebogenin tunnetut materiaalinkäsittelykoneet kierrätys-, romu-, metsätalous- ja terminaalitoimintoihin.

Sennebogen Crane-line Port cranes, Duty cycle cranes, Crawler cranes ja Telescopic cranes.

Albachin mobiili puuhakkuri, työkalut ja teleskooppinosturi puiden kaatoon.

OP Erjo kiinteät hakkurit.

Rotobec materiaalinkäsittelylaitteet.

Allreco, Kiinteät kierrätyskoneet, esim murskia, seuloja ja muita erottimia sekä kuljettimia.

 

Produkt Materialhantering 2021

SENNEBOGEN MATERIAALINKÄSITTELYKONEET

Sennebogen tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman materiaalinkäsittelylaitteita. Diesel- tai sähkökoneita on saatavilla luokissa 16-400 t purkutöihin, satamiin, terminaaleihin, puun ja romun käsittelyyn ja kierrätysmateriaalien lajitteluun.

 

 

Craneline grupp

SENNEBOGEN CRANELINE

Sennebogen produces really high-quality cranes for construction, industry, ports, demolition and recycling, mining, etc. The range consists of Telescopic Cranes, Crawler Cranes, Duty Cycle Cranes and Port Cranes with a lifting capacity of up to 300 tons.

 

Produkt Atervinning2021

KIERRÄTYSKONEET (mobiili)

Edustamme Saksalaista Doppstadt kierrätyslaitevalmistajaa. Mallistosta löytyvät koneet mm. murskaukseen, erotteluun, seulontaan ja lajitteluun. Saatavana tela ja pyöräalustaisina, sekä kiinteinä. Voimanlähteinä diesel- tai sähkömoottorit. Myymme myös Zemmler kaksoisrumpuisia seuloja.

 

 

Albach Chippers 2021

HAKETUSKONEET

Albachin mobiilihakkuri erittäin suurella teholla, työkalut puiden kaatoon ja Albach Fellcrane -teleskooppinosturi puiden kaatoon. Voimme tarjota myös kiinteitä hakkureita järjestelmäyhtiömme OP Erjolta.

 

 

Produkt Atervinning STAT DK

KIERRÄTYSKONEET (kiinteät)

Tarjoamme kiinteitä kierrätyskoneita Allrecolta, jolla on vaikuttava valikoima kiinteitä koneita murskaamiseen, seulomiseen, sekoittamiseen, erotteluun, lajitteluun jne. Tarjoamme myös Zemmlerin kiinteät rumpuseulat.

 

 

Verktyg Rotobec 2021

MATERIAALINKÄSITTELYLAITTEET

Rotobecin työkaluvalikoimaan kuuluu tarttujat, monitoimityökalut, kauhat jne. kierrätys-, metsä- ja romuteollisuudelle. Jokaisesta työkalusta on saatavana useita malleja ja kokoja.

UPP