Materiaalinkäsittelykoneet - Sennebogen

Sennebogen on maailman suurin ja nopeimmin kasvava materiaalinkäsittelykoneiden valmistaja, jonka tuotevalikoima on markkinoiden kattavin. Sennebogenin materiaalinkäsittelykoneissa hyvä suorituskyky, kapasiteetti ja huipputason luotettavuus yhdistyvät miellyttävään ja turvalliseen käyttökokemukseen. Koneita on saatavana useilla tukevilla alustoilla (pyörillä, tela-alustaiset, kiskot, gantryt ja erikorkuiset pylonit). Alusta valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Käyttömukavuuden ja loistavan näkyvyyden takaavat koneiden hydraulisesti nostettavat ja laskettavat hytit, ja jopa 40 metrin etäisyydelle ulottuva puomi. Erilaisten pikaliitinjärjestelmien ja lukuisten erilaisten varusteiden ansiosta Sennebogenin materiaalinkäsittelykoneet ovat ihanteellinen valinta kierrätykseen, romutukseen, metsätöihin ja terminaaleihin.  Lue lisää osoitteesta www.sennebogen.com

 

Materialhantering Skrot 2021

MATERIAALINKÄSITTELYKONEET KIERRÄTYS

Sennebogen tarjoaa kattavan valikoiman materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja koneita, joilla kierrätys- ja romutustyöt onnistuvat tehokkaasti. Koneita on saatavana useilla tukevilla alustoilla (pyörä, tela, kisko, gantry ja erikorkuiset pylonit). 

Materialhantering Hamn skog2021

SATAMAT, TERÄS- JA METSÄTEOLLISUUS

Sennebogen tarjoaa kattavan valikoiman materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja koneita,jotka tehostavat materiaalivirtojen käsittelyä satamissa, terminaaleissa ja teollisuudessa. Kattava valikoima käsittää pick & carry -koneet kuin suuret satamakoneet. 

 

Telehandlers multilne

TELEHANDLERS, SENNEBOGEN

Sennebogen Multiline Telehandlers ovat kuin pyöräkuormaaja ja teleskooppikuormaaja samassa koneessa! Iso ja vahva kuin pyöräkuormaaja ja teleskooppikuormaajan ulottuvilla.

demoleringsmaskiner 2

PURKUTYÖT KORKEALLA

SENNEBOGEN 830 R-HDD ja 870 R-HDD ovat kestäviä, joustavia ja monipuolisia yleiskoneita, jotka on erityisesti suunniteltu purku- ja purkutöihin.

 

UPP