Murskaus

Doppstadtin ratkaisut auttavat hajottamaan kiinteitä materiaaleja myöhempää lajittelua ja kierrätystä varten. Murskainvalikoimaan kuuluvat karkeamurskaimet (hidaskierroksiset murskaimet roottoriterällä ja vastakammalla, joista molempien hammastuksen voi vaihtaa), hienomurskaimet (nopeakierroksiset murskaimet vasararummulla ja seularitilöillä), silppurit ja hakkurit, jotka hakettavat tehokkaasti runkopuuta ja oksia. Koneita on saatavana diesel- ja sähkökäyttöisinä useissa eri kokoonpanoissa niin mobiili- kuin kiinteäasenteisina.

 

Grovkrossar FIN

HITAASTI PYÖRIVÄ MURSKAIN

INVENTHOR ja METHOR ovat seuraavan sukupolven murskaimet, jotka perustuvat tunnettuun DW-sarjaan. Tehokkaat hitaasti liikkuvat hiomakoneet, jotka käsittelevät teollisuusjätettä, kierrätettyä puuta, kantoja, kotitalousjätettä ja puutarhajätettä jne. Koneet, jotka ovat hyvin varusteltuja käsittelemään monia erilaisia ​​jätteitä.

HoghastighetkrossarAKNZ FIN

NOPEASTI PYÖRIVÄ MURSKAIN–AK/NZ

Nopeat murskaimet, jotka soveltuvat kierrätetyn puun, hakkeen, kuormalavojen, juurien ja latvojen sekä erilaisten palavien jätteiden murskaamiseen. Hajoaminen tehdään rummussa vapaasti riippuvilla vatkaimilla, koko määritetään arinaa vasten.

CURO KIMO 2

KESKINOPEA MURSKAIN-KIMO/CURO

Koneet hajottavat kevyttä, puhdasta palavaa materiaalia ilman kovia epäpuhtauksia käytettäväksi esimerkiksi polttoaineena sementtiuuneissa, mutta myös elektroniikkaromua tai muita materiaaleja, joissa on tietty osuus kovempia epäpuhtauksia.

 

 

 

 

 

UPP