Keskinopea murskain CURO/KIMO

Keskinopea murskain leikkuuterillä ja seularistikoilla.

 

CURO hajottaa kevyen, puhtaan palavan materiaalin ilman kovia epäpuhtauksia käytettäväksi esimerkiksi polttoaineena sementtiuuneissa, mutta myös elektronisessa romussa tai muissa materiaaleissa, joissa on tietty osuus kovempia epäpuhtauksia. Palan koko voi olla jopa 400 mm. Polttoaine koostuu pääasiassa paperista, pahvista ja pehmeästä muovista. Pieni osa kovista muovitekstiileistä ja puusta voidaan hyväksyä. Hajoaminen tapahtuu nopeasti pyörivällä roottorilla, joka on varustettu pultatuilla käännettävillä terillä. Leikkausroottori leikkaa kiinteää vastateräskampaa vastaan, joka on varustettu myös pultatuilla käännettävillä leikkuuterillä. Kuorman tunnistava syöttöjärjestelmä ja näytön säleikkö tarjoavat tehokkaan ja joustavan tuotannon määritetyllä kappalekoolla. Konetyyppi on paikallaan ja syötetään kuljetinhihnalla.

 

curo typ 250 h120

CURO TYP 250
250 kW sähkömoottori, vaihtovirta, kolmijalka. Kiinteä kompakti murskain,22 tonnia. Hienojakoisen polttoaineen tuotantoon. Kuorman tunnistava tulo. Roottorin paino 6,3 tonnia.

 

 

KIMO hajottaa pienen elektronisen romun sekä palavan materiaalin tietyllä osalla kovia epäpuhtauksia kierrätykseen tai polttoaineeksi. Palan koko voi olla jopa 400 mm. Palava materiaali koostuu pääasiassa paperista, pahvista, muovista, tekstiileistä ja pienestä osasta. Hajoaminen tapahtuu pyörivällä roottorilla, joka on varustettu pultatuilla käännettävillä terillä. Leikkausroottori leikkaa kiinteää vastateräskampaa vastaan, joka on varustettu myös pultatuilla käännettävillä leikkuuterillä. Kuorman tunnistava syöttöjärjestelmä ja näytön säleikkö tarjoavat tehokkaan ja joustavan tuotannon määritetyllä kappalekoolla. Konetyyppi on paikallaan ja syötetään kuljetinhihnalla.

 

kimo typ 16 h120

KIMO TYPE 16
250 kW sähkömoottori, vaihtovirta, kolmijalka. Kiinteä kompakti murskain, 23,5 tonnia. Elektronisen romun murskaamiseen tai hienojakoisen polttoaineen valmistukseen. Roottori 1,6 m pitkä.

kimo typ 20 h120

KIMO TYPE 20
315 kW sähkömoottori AC, kolmijalka. Kiinteä kompakti murskain, 26 tonnia. Elektronisen romun murskaamiseen tai hienojakoisen polttoaineen valmistukseen. Roottori 2 m pitkä.

 

UPP